• banaenbladpakketjes.jpg
  • rainbow.jpg
  • sushiboxes.jpg
  • rendang.jpg
  • seafoodtrio.jpg
  • pepers.jpg

Een gezellig prive-diner, bedrijfslunch of een groot evenement, wij verzorgen met liefde de complete catering. Of het nu gaat om een Oosters buffet, bijzondere borrelhapjes of een complete sushibar op locatie, wij denken graag met u mee over de invulling van een succesvolle catering.

Bent u geinteresseerd om ons in te zetten voor uw evenement? We maken graag een vrijblijvende afspraak om uw wensen te inventariseren en de mogelijkheden te doorspreken. Dit kan zowel op uw locatie als in onze productiekeuken.

Om inspiratie op te doen hieronder een selectie van de mogelijkheden die wij bieden.


Traditionele buffetten

Zowel voor bedrijven als particulieren verzorgen wij regelmatig warme buffetten voor zowel de lunch als het diner. We specialiseren ons hierbij vooral in de Aziatische keuken, maar vanwege onze samenwerking met verschillende restaurants zijn we in principe van alle markten thuis. Behalve standaard bezorging van het buffet kunnen wij u eventueel ook helpen met de aankleding en bediening.

 

Live Sushi productie op uw evenement

Als u op zoek bent naar een stukje beleving op uw evenement, is een live sushibar wellicht wat u zoekt. Met ons team van ervaren sushi-koks produceren wij in hoog tempo de lekkerste Japanse hapjes. En dat onder toeziend oog van uw gasten. Wij gebruiken hierbij alleen dagverse ingredienten zodat het eindproduct dat wij serveren van de beste kwaliteit is.

Prive-kok aan huis

Laat u eens door ons verwennen in uw eigen vertrouwde omgeving. Op deze manier heeft u alle tijd voor uw gasten en geen omkijken naar de bereiding, uitservering en het opruimen van het eten. Wij spreken van tevoren het menu uitvoerig met u door zodat we zeker weten dat het aan uw wensen voldoet. Vervolgens komen wij met alle benodigdheden naar de locatie van uw keuze, bereiden de maaltijden ter plaatse vers, serveren ze aan uw gasten en laten uw keuken weer schoon achter. Geschikt voor groepen van ca. 8 - 30 personen.

 

 

Vraag een offerte op!

Email:
Onderwerp:
Bericht
(anti-spam) De appel valt niet ver van de..

Maatwerk

Heeft u een speciale uitdaging? Flexibiliteit is bij ons een sleutelwoord. We denken graag met u mee om uw evenement tot een succes te maken. Geen vraag is ons daarom te gek!

Neem contact met ons op

Interesse in onze diensten? Heeft u nog vragen? We staan u graag persoonlijk te woord voor meer informatie.

Phone 06 292 494 04
email info@skyskitchen.nl
web www.skyskitchen.nl

© 2018 Sky's Kitchen  
Back to Top